Всичко за мен

Моята снимка
ПОНЯКОГА КАУЗАТА, ЗА КОЯТО СЕ БОРИМ, ПРОСТО НИ ИЗБИРА..

вторник, 8 ноември 2011 г.

Аксел Браунс-човекът, който обяснява своя аутизъм (част 2)

    В социален и общочовешки аспект, Аксел живее, години наред, доста изолирано в едно малко жилище. Както другите аутисти, и за него е трудно да разбере отношенията и чувствата между хората, усещането на състрадание и ежедневното споделяне между приятели и познати, което съпътства живота на всеки,  значението на приятелството и любовта.  В един момент той разбира, че приятелските чувства са много важни в живота, но споделя също, че никога не е осъзнавал същността им, защото не може да си ги обясни по стандартния начин.
Когато навършва 32 г., Аксел взима решение, независимо от неговото увреждане, да търси постоянно контакт към хората. Той се обръща към обществото и така открива своя талант-започва да пише личната си история и очарова много хора с нея.
  През 2006 г. Аксел Браунс става успешен и търсен автор, а години по-късно стартира своето развитие и в областта на киноиндустрията.
  В продължение на 10 години Аксел прави постоянни опити да разбере правилата в общуването между хората. Всички негови усилия са съсредоточени в писането на книги, правенето на филми, провеждането на безкрайни и многобройни разговори, допускането на грешки и изводите от тях. Той се запознава с много хора, създава приятелства, общува, отваря се за обществото. 
Всички тези негови усилия и непрестанно старание превръщат Аксел Браунс от човек-объркан, неразбран и отчужден, в добър слушател, увлекателен събеседник и всепризнат автор-посланик на един друг свят, който става чрез него малко по-достъпен и познат за нас.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар